Šola smučanja in izposoja opreme

Kakovostna šola smučanja

Smučarska šola na Voglu vam omogoča, da svoje smučarske ali deskarske veščine izpopolnite ali se naučite od začetka. Izkušeni in prijazni učitelji bodo poskrbeli, da bo učenje zabavno, varno in učinkovito.

Želimo vam veliko zabave pri učenju smučanja in deskanja na snegu. Z učitelji, ki delujejo na našem smučišču ste v dobrih rokah.

Začetki

Prvi zavoji se običajno opravijo v otroškem vrtcu, ki pa je primeren tudi za odrasle  začetnike. Dokler ste v vrtcu ne potrebujete smučarse vozovnice. Potrebujete samo vozovnico za gondolo, če pridete iz doline. 

V primeru, da učitelj odloči, da je vaše znanje dovolj dobro za smučanje / deskanje na progah, lahko pridete do zgornje blagajne, kjer samo doplačate razliko med vozovnico za gondolo in smučarsko vozovnico

SKI FINŽGAR - SMUČARSKA & SNOWBOARD ŠOLA, IZPOSOJA IN SERVIS SMUČARSKE OPREME

V smučarski šoli SKI FINŽGAR bodo na zabaven in strokoven način vsakega ljubitelja belih strmin naučili smučati ali deskati na snegu. Če nekaj znanja že imate, pa vam bodo z veseljem pomagali do boljšega vijuganja. Vsi njihovi učitelji so strokovno usposobljeni, smučarska šola SKI FINŽGAR pa je članica združenja smučarskih šol Slovenije. Ponujajo tako šolo smučanja kot tudi deskanja.

V izposojevalnici smuči SKI FINŽGAR nudijo kakovostne smuči in snežne deske svetovno priznane znamke Elan. Glede na vaše želje in znanje vam priskrbijo vso opremo za užitke na snegu, tako za otroke kot tudi za odrasle. V Ski Finžgar si lahko izposodite vse za smučanje ali deskanje, za najmlajše pa imamo tudi sani.

Prav tako nudijo kakovosten servis smučarske opreme, pa naj bo to manjši servis, kompletna priprava opreme ali popravilo poškodovane opreme. Prav tako pa hitro in strokovno namestijo vezi na vse vrste smuči ali desk. 

Na zgornji postaji nihalke na Voglu sledite modrim oznakam in se spustite desno po stopnicah.

Odprto od 9.00 do 16.00.
Informacije in rezervacije terminov:
tel.: 00386 (0)41 623 142 (Blaž)
tel.: 00386 (0)45 721 722 (Servis Finžgar Vogel)
servis.finzgar@ru-fi.si
Spletna stran: www.ru-fi.s

ALPINSPORT - SMUČARSKA & SNOWBOARD ŠOLA, ŠOLA TEKA NA SMUČEH, IZPOSOJA SMUČARSKE OPREME

Smučarska šola Alpinsport na smučišču Vogel je članica Združenja učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije (ZUTS), stanovske organizacije, ki deluje pod okriljem Smučarske zveze Slovenije (SZS) in združuje učitelje in trenerje smučanja. Naši inštruktorji govorijo angleško, nemško in hrvaško.

Izposojevalnici smučarske opreme Alpinsport se nahajata na Voglu (pri zgornji postaji gondole) in v Alpinsport agenciji v Ribčevem Lazu (Ribčev Laz 53, nasproti hotela Jezero). V izposojevalnici imamo smučarsko opremo znamke FISCHER, opremo za deskanje na snegu GOLTES, v Ribčevem lazu pa tudi opremo za tek na smučeh FISCHER.

Poleg smučarske opreme si lahko izposodite tudi krplje, sanke in lavinsko žolno.

Na Voglu imamo za naše goste prostor, kjer lahko čez dan pustijo svojo garderobo, čez noč pa smučarsko opremo.

Odprto od 9.00 do 16.00.

Informacije in rezervacije terminov:
00386 (0)41 832 076 (Vogel),
00386 (0)41 918 803 (Ribčev laz)
info@alpinsport.si

Spletna stran: www.alpinsport.si

Odprto od 9.00 do 16.00.

Informacije in rezervacije terminov:
00386 (0)41 832 076 (Vogel),
00386 (0)41 918 803 (Ribčev laz)
info@alpinsport.si

Spletna stran: www.alpinsport.si

>